fbpx

Soluții pentru pavaje și pavaje piatră decorativă

Soluții ingenioase și moderne pentru piatră rotundă decorativă, pavaje, pavele, dale, pavaje model francez, sau pavele imitație.

Cea mai bună soluție pentru a vă pava curtea vine cu o multitudine de produse create pentru a satisface și cele mai exigențe gusturi în materie de decorațiuni de exterior, ca pavele și dale pavaj, în diferite culori, texturi și la o gamă largă de prețuri, accesibile pentru toate buzunarele.

Există de asemenea și posibilitatea să aveți un pavaj unic, ideal, numai al dumneavoastră. Puteți purta discuții constructive cu experții companiei noastre pentru a determină ce produse vi se potrivesc.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor metode pentru pavarea unor trotuare sau curți cu piatră rotundă decorativă, pavaje piatra decorativa, pavele, dale, pavaj sau pavaje model francez aceste soluții pot satisface și gusturile dumneavoastră.

Se pot pava chiar suprafețe mult mai întinse precum piețe sau străzi, trebuie să știți câteva detalii despre dalele-piatră, dalele-pavaje și bordura pentru piscină, că astfel să puteți luă cele mai bune decizii în ceea ce privește achiziționarea lor:

Dalele-piatră sunt de fapt blocuri de piatră așezate una lângă altă, manual, folosind în acest sens drept suport un strat de nisip. Această metodă de a pava anumite suprafețe este una destul de veche și cunoscută de sute de ani. Se știe că era metoda principală, de pavare înainte de apariția bitumului și a cimentului, multe persoane cu experiență în domeniu fiind de părere că dalele piatră sunt printre cele mai durabile metode de pavare, suportând un trafic intens și greutăți destul de mari.

În cazul în care construcția casei dumneavoastră a ajuns la final, atunci cu siguranță sunteți în căutarea unor metode și posibilități în ceea ce privește înfrumusețarea grădinii. În acest sens putem spune că o metodă eficientă și deosebită că design este folosirea dalelor-curte.

Dalele-curte sunt de două tipuri: dalele din bolovani și piatră brută și cele obținute din piatră fasonată. Acestea sunt ideale în cazul în care veți dori să pavați cu ele o zonă de staționare, și nu numai, deoarece pot rezistă și unui trafic intens, și pot fi aplicate și pe suprafețe precum cele ale unor parcări sau stații de benzină. Acestea se regăsesc într-o varietate mare de modele și culori, ceea ce înseamnă că este aproape imposibil să nu găsiți ceea ce vă interesează.

Bordura pentru piscină este alegerea ideală pentru piscina dumneavoastră.

Orice construcție poate fi înnobilată prin placări cu piatră naturală, curți, grădini interioare și exterioare, alei, străzi, fântâni, șeminee, precum și etaje, fațade, garduri, scări, baruri, obiecte decorative: coloane, capiteluri, chiuvete, meșe, scaune. Aceste plăci reproduc fidel pietrele naturale. Paletă de culori folosită, special creată, se bazează pe așa-numitele „culori ale pământului”, adică culorile ce se regăsesc în natură.

În placările cu pietrele noastre toate aceste culori va sunt la îndemână iar astfel împreună putem să construim gardul, fațadă sau alea pe care o visați.

Pietrele decorative sunt o adevărată gură de oxigen.

Curățare: Pietrele decorative se pot curăța cu soluții netoxice.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top