7+ ani de experienta

Suntem o firma din Oradea cu peste 7 ani de experienta in domeniul produselor din beton si peste 30 ani de experienta in domeniul constructiilor.

Avem clienti din toata tara si pe o buna parte dintre acestia i-am intalnit in mediul online. Ne bucuram de fiecare data cand un nou client cumpara de la noi in urma unei recomandari a unui client multumit.

Producator Pavaje

 

Oferim o gama completa de produse pentru gradina dvs.: dale pavaj, pavele, piatră decorativă, capiteluri, capace, capace interval gard și accesorii.

Cel mai important serviciu pe care il oferim clientilor nostri e consultanta in alegerea, montarea si intretinerea produselor care completeaza caminul acestora.

TARE CA BETONUL

Produsele noastre sunt din beton de inalta calitate, complet umed si trec printr-un proces de compactare prin vibrare in urma caruia creste rezistenta acestora. Procesul de compactare elimina bulele de aer aparute la turnare si formeaza un produs omogen, mult mai rezistent decat pavajele obtinute prin vibropresare. Pentru a creste rezistenta la uzura, mizerie si ciclurile inghet/dezghet, produsele noastre contin aditivi.

Promisiunea noastra este calitatea