Suntem producatori de dale pavaj, pavele, piatra decorativa, stalpi gard si accesorii. Produsele noastre, dedicate estetici si functionalitati, sunt alegerea perfecta pentru a ajunge la casa mult dorita. Incercam sa multumim pana si cei mai exigenti clienti de aceea produsele noastre se potrivesc excelent in caminul fiecaruia.

poze-dale-pavaje-model-francez-pentru-curte-alee-si-terasa

Produsele noastre de inalta calitate si aspect futurist sunt:  piatra decorativa, dale pavaj (pavele) , accesorii pentru  gard (capace, capiteluri, interval gard, aticuri / glafuri)

poze-pavaje-terasa-si-alee-dale-curte-pavele-imitatie-travertin

Firma noastra a fost infiintata in anul 2006 in Oradea si de atunci avem ca obiect de activitate constructiile si amenajarea curtilor. Printre proiectele pe care le-am realizat se numara cuptoare, cascade, “imbracarea” unor imobiliare si a gardurilor in piatra naturala, terase de vara etc.

 

TopRustic piatra decorativa SplitFace productphoto

[fblike url=”https://www.facebook.com/pavajetoprustic” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”] [google_plusone href=”https://plus.google.com/+ToprusticRomania” size=”standard” annotation=”none” language=”English (UK)”]